Stud.scient.tøf.


Jeg har pirateret en del software i tidens løb. Jeg er glad for at sige, at det er jeg i det store hele vokset fra. Når jeg har brug for software nu, er min første tanke ikke, om der kan findes noget brugbart på The Pirate Bay. Jeg finder og undersøger istedet glimrende og gratis alternativer med åben kildekode: LibreOffice som kontorpakke, The Gimp i stedet for PhotoShop etc. Efter en kort tids erfaring med basisversionen af Xmind – et fint, intuitivt open source tanke/diagram/projekt-organiseringsværktøj – har jeg sågar registreret og betalt for Pro-udgaven. Hvorhenne i det etiske landskab det så ligger at registrere sig på den Hong-Kong-baserede udgivers hjemmeside som studerende ved “DSB” og uploade et scan af mit pendlerstamkort  for at få 50% studenterrabat, well, det overlader jeg til moralfilsofferne.